Jouw verhaal

Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk. De intensiteit daarvan is per persoon verschillend. Dit, gecombineerd met ‘samen delen en verdienen’, is de reden dat wij geen vaste tariefstelling hebben voor onze diensten.

 

Coaching

Ben jij bezig met het uitwerken van je verhaal en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Bij Ambilicious heb je geen volledig manuscript nodig om een samenwerking aan te gaan. Ook tijdens het schrijfproces helpen wij jou met het overwinnen van obstakels en geven we uitleg over verschillende schrijftechnieken. Samen met jou halen we het beste in je naar boven. Zo werken we naar een afgerond manuscript van goede kwaliteit toe.

Redactie plus

Heb jij een manuscript dat je graag geredigeerd ziet worden? Samen nemen we meerdere malen jouw manuscript door. We besteden aandacht aan de technische en inhoudelijke aspecten. Je gaat dus intensief aan de slag met een van onze redacteurs en je manuscript wordt in de verschillende stadia aan een proeflezer voorgelegd. Zo garanderen wij de hoogst mogelijke kwaliteit.

Uitgeven

Het uitgeven van een verhaal is meer dan een koude overeenkomst. Het is samen een reis aangaan waarin vertrouwen en respect naar elkaar toe centraal staan. Het feit dat jij jouw verhaal, jouw juweel met ons deelt, koesteren wij. Samen wandelen we door het proces van A tot Z om er iets origineels en iets bijzonders van te maken.

Promotie

Wil jij dat jouw boek zoveel mogelijk mensen bereikt? Daar willen we je graag mee helpen! We schrijven niet alleen persberichten, maar zetten samen met jou een promotie- en marketingcampagne op. Daarnaast verzorgen we, indien gewenst, jouw boekpresentatie en kun je er zelfs voor kiezen om een boektrailer te laten maken.

Wil je het zelf ervaren? Dat kan. Maximaal 2000 woorden redigeren we gratis. Zonder verdere verplichtingen.


 

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Een e-mail naar info@ambilicious.nl met je vragen is voldoende. Samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen