Jouw verhaal

Je hebt een verhaal geschreven, je hebt vrienden het laten proeflezen, je hebt het besluit genomen: ik stuur mijn manuscript op naar Ambilicious. Het lot van je verhaal leg je in andere handen. Wat gebeurt er dan?

 

Stap 1: advies

Elk verhaal dat wij ontvangen lezen wij met zorg en aandacht. Wij begrijpen dat dit een spannende periode voor je is en dat je geen maanden wilt wachten op het antwoord. Bij Ambilicious ontvang je binnen één week een bevestiging met daarin een indicatie wanneer je ons advies mag verwachten. Dit is -hoge uitzonderingen daargelaten- binnen één maand.
Dit advies kan zijn dat we vertellen dat we je manuscript nog niet gaan uitgeven. We onderbouwen dit altijd en geven tips aan je wat er nog nodig is.
Wat als ons antwoord is uitgeven? Wat gebeurt er dan?

Stap 2: uitgeven

Je maakt kennis met je persoonlijk redacteur en samen ga je aan de slag met de redactie. Dit is een intensief proces. Jouw manuscript wordt onder de spreekwoordelijke loep gelegd. Tijdens de redactie en onze kwaliteitscontroles staan jouw verhaal - dat wat jij wilt vertellen - en jouw authentieke schrijfstijl centraal. We doen er alles aan om het meest beste resultaat van dat moment samen met jou te realiseren.
De laatste punt is gezet. Wat gebeurt er dan?

Stap 3: vormgeving & promotie

Nog een spannende fase. Een brainstorm over de cover, de opmaak van het binnenwerk, de boektrailer, de lancering, de boekpresentatie. Een proces waar nog steeds 'samen' in centraal staat. Jij staat er niet alleen voor.

Stap 4: En daarna?

Daarna reizen we samen verder. Wij verbinden ons aan een schrijver. Niet aan een boek of titel. We blijven in contact. Jij en je persoonlijk redacteur blijven kijken wat er nodig is om jouw verhaal dat podium te bieden dat het verdient. Hoewel dit minder intensief is, het is zeker niet minder waardevol. Bekendheid veroveren is hard werken. Iets waar wij onze handen graag voor uit de mouwen steken.

Wil je het zelf ervaren? Dat kan. Maximaal 2000 woorden redigeren we gratis. Zonder verdere verplichtingen.


 

Nieuwsgierig naar onze mogelijkheden? Een e-mail naar info@ambilicious.nl met je vragen is voldoende. Samen kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen