about-me

Latoya Moireae

Hoi allemaal!

Mijn naam is Latoya. Ik kom oorspronkelijk uit Sittard en heb een Nederlandse vader en een Duitse moeder. Daardoor ben ik ook tweetalig opgevoed, drietalig als je Engels meerekent.

Al toen ik nog maar net in de brugklas zat, schreef ik al schriftjes vol met verhalen. Met 16 heb ik mijn eerste voltooide roman naar een uitgeverij in Limburg gestuurd. Het verhaal werd niet uitgegeven, maar de positieve kritiek die ik toen kreeg, heeft mij toch wel mede aangespoord verder te gaan met schrijven. Al denk ik niet dat ik ooit anders had gekund: zelfs al zou ik nooit een uitgever hebben gevonden voor mijn verhalen, dan nog zou ik nooit hebben kunnen stoppen met schrijven. Het zit gewoon in mijn ziel.

In 2009 won ik met mijn boek "Yougian: het nest van de Harpij" een schrijfwedstrijd van Uitgeverij De Omslag, waardoor dat boek werd uitgegeven. In 2012 werd dit eerste deel van een trilogie overgenomen en opnieuw uitgebracht door Uitgeverij Zilverspoor. Daarna gaf deze uitgever ook deel 2 "Het glazen paleis" en deel 3 "Het vergeten rijk" uit, en later nog een roman genaamd "De slang in het paradijs". Eind 2016 ben ik langzaam eens gaan snuffelen naar nieuwe uitgevers voor nieuwe boeken die ik had geschreven. En zo kwam ik bij Ambilicious terecht. Inanna en de proeflezers waren erg enthousiast over mijn fantasyverhaal "Daigho", dat in 2018 zal verschijnen. Op dit moment zijn we druk bezig met de redactie ervan.

 

 


Bibliografie