about-me

Arie van Driel

Beginnen als journalist en eindigen als auteur....
Dat was in de jaren zeventig van de vorige eeuw de hindernis die Arie van Driel (1954) voor zichzelf opwierp. Hij slechtte het obstakel, werd journalist en reisde voor het Algemeen Dagblad 34 jaar lang de wereld over. Onderweg maakte hij de aantekeningen die hij later als schrijver in zijn boeken en korte verhalen liet terugkomen.
Inmiddels werkt hij aan zijn negende manuscript, dat de werktitel Club Vlinder draagt en in het najaar verschijnt.
Daarnaast leverde hij korte verhalen en gedichten aan diverse verhalen- en dichtbundels.

Bibliografie

Boeken:
1979: Blote Bovenarmen
1990: Heine moet je nog koek?
2010: Mensenmens
2011: De Ringvechter
2012: Ik wil mijn kind terug
2013: Mijn moeder moest dood
2014: Onder de brug vond ik mezelf
2016: Vlinder

Bijdragen verhalen bundels:
Schrijvers aan de IJssel deel 1 (2013) en deel 2 (2014), Oostland Literair - Tien Schrijvers Gebundeld (2014), Te Gek voor Woorden (2015), Passie aan de Ijssel (2016), Dennengeur & Kunstsneeuw (2016), Stil Leven (2016), Passie Blanca (2017) en Passierama (2017).

 

 


Bibliografie