het ambacht

RedactiePlus

Samen met je persoonlijk redacteur ga je aan de slag. Dit is een intensief proces. Je verhaal wordt onder een vergrootglas gelegd. Samen tillen we het naar het hoogst haalbare van dit moment. Deze nauwe samenwerking vraagt wederzijds respect en vertrouwen. Durf jij deze intensieve reis aan?

Wat maakt iemand nu een schrijver? Een schrijver doet meer dan een verhaal op papier zetten, snel wat taalfouten eruit halen en uitgeven. Een schrijver is bereid zich te verdiepen in het ambacht Schrijven. Dit geldt evenzeer voor Redigeren en Recenseren. Het team van Ambilicious heeft een jarenlange ervaring en deelt graag haar opgedane kennis met jou. Ze biedt jou een palet aan mogelijkheden en helpt je de juiste keuzes te maken.

 

Elk verhaal verdient

een podium

 

 

 

oVER AMBI

De kunst van ...

Schrijven, redigeren, lezen. Het blijft een vak apart en hard werken. In het land van ontelbare regels en richtlijnen, waar meningen over elkaar heen struikelen, de een het beter weet dan de ander, is het voor ons heel simpel: proef alles, oefen alles, doe alles in jouw tempo en op jouw niveau.

Schrijven - redigeren - lezen

 (c) 2018 Ambilicious. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda, 66746078

Meesterklas

Het schrijven gaat je goed af. Je hoeft geen moeite te doen om een verhaal te laten leven. Toch voel je dat je hier of daar nog iets aan kennis mist. Geen nood. Volg een van onze Meesterklassen. Ervaren docenten staan voor je klaar.