het ambacht

RedactiePlus

Samen met je persoonlijk redacteur ga je aan de slag. Dit is een intensief proces. Je verhaal wordt onder een vergrootglas gelegd. Samen tillen we het naar het hoogst haalbare van dit moment. Deze nauwe samenwerking vraagt wederzijds respect en vertrouwen. Durf jij deze intensieve reis aan?

Wat maakt iemand nu een schrijver? Een schrijver doet meer dan een verhaal op papier zetten, snel wat taalfouten eruit halen en uitgeven. Een schrijver is bereid zich te verdiepen in het ambacht Schrijven. Dit geldt evenzeer voor Redigeren en Recenseren. Het team van Ambilicious heeft een jarenlange ervaring en deelt graag haar opgedane kennis met jou. Ze biedt jou een palet aan mogelijkheden en helpt je de juiste keuzes te maken.

 

Elk verhaal verdient

een podium

 

 

 

oVER AMBI

kunst van het verhaal

Schrijven, redigeren, lezen. Het blijft een vak apart en hard werken. In het land van ontelbare regels en richtlijnen, waar meningen over elkaar heen struikelen, de een het beter weet dan de ander, is het voor ons heel simpel: proef alles, oefen alles, doe alles in jouw tempo en op jouw niveau.

Schrijven - redigeren - RECENsEREN

 (c) 2017-2023 Ambilicious. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda, 66746078

Proeverij

Het leuke van schrijven is dat er zo ontzettend veel verschillende disciplines, specialisaties zijn. Het op een leuke manier kennismaken hiermee, willen we je niet onthouden. Laat je verrassen door onze proeverij.