De mensen bij Ambi denken en handelen vanuit hun hart en creativiteit. Ik voel me welkom.

 

 

 

Edwin Stierman

1966

Biografie

Volg Edwin

EIk ben Edwin Stierman, een gedreven illustrator uit Rotterdam. Van het illustreren van kinderboeken, covers, lesmateriaal tot en met complete stripverhalen. Ik beheers diverse stijlen en werk o.a. in oostindische inkt en ecoline, (kleur)potloden, aquarel- en plakaatverf, maar net zo makkelijk digitaal.

 

Sinds 2020 werk ik voor Ambilicious aan een kinderboekenserie over Rikkie, het springkikkertje, geschreven door Corinne Hamoen.

Daarnaast werk ik ruim 10 jaar als sneltekenaar bij Stichting Tekenen voor Kinderen. In verschillende ziekenhuizen ga ik langs op kinderafdelingen om jonge patiënten even af te leiden van het ziek zijn. Prachtig werk om te doen.

 

Mijn persoonlijke en betrokken manier van werken, en vooral de verrassende combinatie van no-nonsense en pure creativiteit zorgen voor een maximaal resultaat.

Service en meedenken met de opdrachtgever staat centraal in mijn aanpak. Jarenlange ervaring, passie en liefde voor het vak zie je terug in het eindresultaat. Ongeacht het genre, ik maak er een uniek en onderscheidend design van.

 

Mijn missie is om elk ontwerpidee, elke vormgevingsvraag en elke illustratiewens om te zetten in een uniek en onderscheidend design.

 ﷯(c) 2017-2023 Ambilicious. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda, 66746078