jouw VERHAaL
Uitgeefwaardig We hebben je verhaal, synopsis en motivatie ontvangen. We hebben je blij gemaakt met het bericht dat jouw verhaal uitgeefwaardig is voor Ambilicious. Je gaat een spannende reis tegemoet samen met je persoonlijk redacteur.
Wie wil dat nu niet? Een verhaal omtoveren tot een boek. Misschien jij ook wel. Duizenden, miljoenen gingen je voor. Zo moeilijk kan het niet zijn, toch? Als het zo eenvoudig was, dan waren er ook duizenden, miljoenen bestsellers. Maar … als het niet direct een bestseller wordt, waarom dan toch kiezen voor Ambi? Omdat Ambi je niet in de steek laat als het even tegen zit, Ambi niet voor de eenmalige bestseller gaat, maar voor een langdurige relatie met de schrijver. Niet voor niets vindt zij haar energie in: samen werken, samen ontwikkelen, samen genieten, samen verdienen. Mogen wij jouw verhaal lezen?
 Elk verhaal verdient een podium oVER AMBI
Manuscript Een manuscript en synopsis opsturen is best eng. Het lot van jouw verhaal ligt niet meer in jouw handen. Het liefst wil je de dag daarna een reactie. Dit is onmogelijk. Wij lezen elk verhaal met zorg en aandacht. Laten we afspreken dat je binnen acht weken een inhoudelijke reactie ontvangt van ons.
Samen ...
 ﷯(c) 2017-2023 Ambilicious. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda, 66746078
AUTEURS Met trots stelt Ambi haar familie voor: de auteurs met wie zij samenwerkt, in woord en beeld. Samen met hen reist ze door manuscripten, brainstormt ze over de totale vormgeving, de lancering en … Laat je verrassen door het talent in de Ambi-familie, hun achtergrond en hun verhalen .