Een bijzonder verhaal dient aandacht!

Jeroen den Harder

1975

Biografie

Volg Jeroen

Jeroen den Harder (1975), opgegroeid in het Westland, 14 jaar in Pijnacker gewoond en sinds 2018 in Maasland woonachtig.

 

Sinds 2016 schrijf Jeroen gedichten. Na een roerige periode van overlijden (vader), ziekte en ziekenhuisopnames van mijn moeder en mijzelf brak een periode van depressie aan. Mijn moeder spoorde mij aan om weer te gaan schrijven, dat was de aanleiding om gedichten te gaan schrijven, hierin kon ik mijn gedachten van verdriet, angst, maar ook vreugde kwijt.

 

In 2017 leerde in Arie van Driel kennen, hij heeft mij meegenomen in de wereld van schrijvers en dichters. Mijn eerste voordracht van een gedicht was voor zijn boekpresentatie "Vlinder", waarna alles in een stroomversnelling is gegaan. Arie heeft mij aangespoord en geholpen om een eigen bundel uit te brengen: “Alles op z’n plek”, januari 2018.

 

Mijn gedichten kenmerken zich door de veelal zeer persoonlijke gedichten, die een even eerlijke als emotionele inkijk in mijn leven bieden. Mijn gedichten zijn vol warmte, verlangen en gemis en troost,

 

 ﷯(c) 2017-2023 Ambilicious. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda, 66746078