Beelden spreken
AmbiDocu Geloof het of niet, auteurs zijn mensen. Naast schrijven, illustreren, schilderen, drinken ze thee of koffie, wandelen ze langs de zee, vinden ze rust in een bos, reizen ze van hotel naar hotel. Onze AmbiDocu’s vertellen het verhaal achter de auteur, dat wat niet op papier staat.
Ambi legt beelden vast op geheel eigen wijze. Of het nu een film is, een animatie, een fotoshoot, een (boek)trailer, een strip … Kan Ambi dit allemaal zelf? Natuurlijk niet. Ambi werkt samen met professionals binnen meerdere vakgebieden. Een strak vormgegeven netwerk om in de termen van het grafische te blijven. Geen uitdaging is haar te groot. De vraag is meer of jij de uitdaging durft aan te gaan.
 Elk verhaal verdient een podium oVER AMBI
Boektrailer Is dat echt nodig? Dat antwoord kan Ambi je niet geven. Wat zij wel weet is dat een boektrailer de verkoop van een verhaal kan ondersteunen. In maximaal anderhalve minuut maken beelden je lezer nieuwsgierig. Zonder het plot te verraden natuurlijk. Kies jij voor jouw volgende boek ook een boektrailer?
Wat voor beelden?
 ﷯(c) 2017-2023 Ambilicious. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda, 66746078
Projecten Dit klinkt killer dan het in werkelijkheid is. Het is meer dat Ambi met liefde en passie ondersteunt in alles wat met beeld en geluid te maken heeft. Dit kan een website zijn, een promotiefilm of … Ambi vult dit niet in voor jou. Zij wacht met spanning op jouw idee.